2020-03-15

A koronavírussal kapcsolatban kihirdetett járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel 2020. március 16-tól megváltozik a Nagybajomi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendje!

Mindenkit arra kérünk, hogy ügyét elsősorban telefonon a 82/556-950 vagy a 82/556-952-es számon, e-mailben  (jegyzo@nagybajom.hu) vagy elektronikus ügyintézés formájában intézze, amely az alábbi linkről érhető el: https://ohp-20.asp.lgov.hu.

Megkérjük az ügyfeleket, hogy CSAK AZ JÖJJÖN SZEMÉLYESEN ügyfélfogadásra, akinek ügyintézése halaszthatatlan, és más módon az ügye nem megoldható!

Az ügyintézés kizárólag ügyfélfogadási időben és a hivatal földszinti fogadóterében zajlik, ahol egyben a kitöltött nyomtatványokat is átveszik, és ahol nyomtatványokat lehet igényelni.

A földszinti fogadótérben egyszerre LEGFELJEBB 1 (egy) ügyfél tartózkodhat.

Kérjük továbbá, hogy az ügyintézés során a bejárati ajtó előtt várakozó ügyféltársaitól LEGALÁBB 2 méteres biztonsági távolságot tartsanak, valamint az egészségügyi ajánlásokat (pl. kézfogás mellőzése) tartsák be!

A polgármesteri hivatal bármely más helyiségében csak rendkívüli esetben, előzetesen egyeztetett időpont alapján lehet személyesen ügyfelet fogadni. Ez kiemelten vonatkozik az anyakönyvvezetőhöz érkező ügyfelekre (az anyakönyvvezető elérhetősége: muranyine.monika@nagybajom.hu).

A Hivatal épületében a hivatalban dolgozókon és az ügyfeleken, hivatalos ügyben érkező személyeken kívül más személy NEM tartózkodhat.

Magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet megszűnését követő 15 napig érvényesek. Így, ha valakinek épp most jár le személyazonosító igazolványa, jogosítványa, lakcímkártyája stb., ráér ezek megújítását elintézni.

A veszélyhelyzet mielőbbi megszűnését szolgálják a napokban Nagybajomban is meghozott óvintézkedések. Mindenkit arra kérünk, hogy TARTSA BE az ajánlásokat, mert így tudunk a leghatékonyabban védekezni!

Vigyázzunk egymás és a magunk egészségére!

Nagybajom, 2020.03.15.

Dr. Hornung Judit s. k.

jegyző

Pirka Mátyás s. k.

polgármester